9.9.05

Toistuva teema

Näin siis jälleen toistuvateemaista unta. Aluksi huvitan teitä rakkaat lukijat ehkä eräillä sairaimmista näkemistäni unistani pitkiin aikoihin.

Olin ajamassa lohtajalta kokkolaan kälviän kautta, mutta ajopeli oli varsin outo. Se oli kuin suuri, tyhjä viilikuppi, jonka päällä istuttiin sillä tavalla että jalat kenotti 90 asteen kulmassa ylöspäin ja sitten niitä heiluteltiin ylös alas, jotta muki liikkuisi eteenpäin. Niin – ei siinä mitään pyöriä alla ollut mutta sillä sen sai liikkumaan. Niinpä sitten viiletin viilimukissani eteenpäin pitkin valtatietä ja rekat tööttäili mulle kun huomasin että mullahan oli päälläni vain alushousut ja rintsikat. HÖ.
No, päätin vaihtaa hankalan ajopelini johonkin parempaan koska selkä alkoi kipeytyä kiusallisessa asennossa. Varastin siis jonkun miehen maastopyörän kälviällä ja sekin oli jotenkin aivan nurinkurinen, siinä piti ikään kuin roikkua sarvista käsivoimilla ja polkea ylöspäin, niin kuin ne polkimet olisivat olleet siellä lähellä sarvia. En siis päässyt juuri puusta pitkään.
No, eipäs siinä, törmäsin matkallani sitten joukkoon ninjoja. Eikä mitä tahansa ninjoja, vaan alusvaateninjoja!!!!! (HÄH?) Aivan, alusvaateninjoja. Ne taistelivat toisiaan vastaan yhdistelemällä kaikenlaisia erilaisia alusvaatteita. Menin mukaan niitten taistoon ja taistelin jotain 13-vuotiaalta vaikuttavaa poikaa vastaan, joka voitti mut kuin häkää laittamalla toiseen jalkaan mustan sukan ja toiseen punaisen ja vetäisemällä vanhat sukkahousut päänsä yli. Kaikki muut nyökytteli tietäväisen näköisinä ja hymistelivät innoissaan. Oli todella käärmeissäni – tuosta oli paha panna paremmaksi.

(En ihmettelisi jos olisin unissani nauranut)

No unet vaihtelivat. Siirtykäämme seuraavaan.

Menin käymään isoveljelläni, jolla oli upouusi tyttö-ystävä. Ne makoilivat pelolla isoveljen talon vieressä ja isoveljellä oli kauhea krapula. Se sanoi että löysi baarista ihanan naisen ja käski mun vilkaista sitä. Nainen makasi jonku huovan alla vielä sammuneena (tosi ihanaa joo)
Nostin huopaa ja irvistin. Melkonen kotka. Ihmettelin mistä se oli moisen puimuri uhrin löytänyt. Sillä oli kaksikymmentä toinen toistaan rumempaa tatuointia ja kalju, joka ei sopinut. Mietiskelin että minkähän hämmästyttävän seksitempun se oli tehnyt että oli saanut isoveljen noin kiedottua pikkusormensa ympärille.

Ja sitten asiaan.

Luin unessani jotain rajatiedon lehteä, jossa ihmeteltiin mihin Kalevi Riikonen oli kadonnut. Sanoin kaverilleni, että onpa kummallista – justhan näin unta, että Riikonen katosi mun unessani. Tuntui tosi oudolta että se olikin oikeasti tapahtunut.

Toistuva teema. Tuo Riikonen. Mitähän se nyt sitten meinaa?

(Niin että varsinainen asia oli sitten noin lyhyt. hähhää)

2 Comments:

Blogger Jani said...

Viilikuppiajoneuvo ja alusvaateninjoja, voi luoja! :D

6:43 ip.  
Blogger Carmabal said...

niinpä! Ei tämä äitiys tunnu unimaailmaa yhtään laimentaneen. Olen muutenki aina ihmetellyt miten ihmiset voivat väittää että koko persoonallisuus muuttuu kun on äitiytynyt - pah! Sama karski itseni olen vieläkin

11:31 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home