9.9.05

Kelle nalli napsahtaa

Tänään Kristian menee yökylään mummullensa. Tänään Carmabal saa vapaaillan! Ja mitäkö äitiytynyt Carmabal tekee? Carmabal menee katsomaan Sin Cityn ja sitten Carmabal soittaa kovalla musiikkia ja hörppäisee muutaman bacardibreezerin occasionin kunniaksi!
Vaikka Kristian onkin hämmästyttävän kiltti poika – niin silti yksinhuoltajana oleminen on rankkaa jo siitä syystä että kukaan toinen "rikostoveri" ei ole siinä auttamassa, esimerkiksi välillä pitämässä sylissä tai tekemässä ruokaa. Itse pitää kaikki tehdä. Ja vaikka kaiken saakin tehtyä, ottaa se omansa ihmisestä. On mukavaa että saa joskus aikaa itsellensä, ihan ja vallan.
Joku varmana on sitä mieltä ettei viisiviikkoista voi antaa yökylään, mutta joku on aina eri mieltä kaikesta mitä päätät tehdä jossain päin muailmaa. Joten enköhän sitten itse tee ne päätöksetkin kun teen muutkin asiat itse. Hyvä se on jeesustella siinä vieressä. Tosin jeesustelenhan minäkin, joten annetaan muillekin se mahdollisuus. Mutta minä lähden nyt viettämään vapaapäivää – erittäin hyvin ansaittua sellaista!